Incredibil! Bătaie între şoferi într-o intersecţie din Botoşani. Motivul: unul făcea piraterie auto

jandarmi Caz incredibil petrecut într-o intersecţie din Botoşani. Doi şoferi s-au luat la bătaie, unul dintre ei scoţând din maşină bâta de baseball.

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, când unul dintre bărbaţi, şofer al unui microbuz de transport călători, a coborât în intersecţie cu o bâtă de baseball în mână şi a deschis portiera unui autoturism oprit în intersecţie, pe al cărui şofer îl suspecta de piraterie auto, deoarece luase pe traseu câţiva călători dintr-o staţie de transport în localitatea Roma.

like facebookŞoferul microbuzului i-a cerut celuilalt şofer să-i dea 15 lei, sumă de bani care reprezenta contravaloarea biletelor nevândute călătorilor, iar la refuzul acestuia l-a lovit cu pumnul în zona feţei.

Şoferul agresat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, s-a apărat şi l-a prins pe agresor cu mâinile de haine, iar soţia acestuia a coborât şi i-a luat bâta de baseball din mână, moment în care a intervenit un jandarm aflat în timpul liber.

În altercaţie, agresorul l-a muşcat pe şoferul autoturismului de mână, iar în momentul ajungerii echipajului de jandarmi acesta prezentând o echimoză la faţă şi o escoriaţie pe mâna stângă.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ,,lovire sau alte violenţe”, pe care le-au înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

 

 

2 thoughts on “Incredibil! Bătaie între şoferi într-o intersecţie din Botoşani. Motivul: unul făcea piraterie auto

  1. Ar trebui luate masuri in acest sens…in botosani sunt zeci de astfel de „pirati”…nu e punct de iesire din oras in care sa nu gasesti astfel de oameni ce pun in pericol viata oamenilor cu tot felul de masini vechi…ce ma oripileaza e ca autoritatile, si aici ma refer la politia rutiera, stiu de aceasta situatie….

  2. pai la pensiile de mizerie,dupa 40 ani de munca…trebuie sa suplimenteze cumva si ei,nu? asta nu da dreptul nimanui s-i ia la bataie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *