Cine sunt elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada națională de matematică

matematicaUn număr de 18 elevi din județul Botoșani vor participa la Olimpiada națională de matematică. La clasa V-a, s-a calificat Cozma Petra Luciana, de la Școala Gimnaziala „Spiru Haret” Dorohoi, în timp ce la clasa VI-a vor merge la națională Buliga Cosmin, de la Colegiul Național ”M. Eminescu” și Hanza Casian, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani.

like facebookDe la clasa a VII-a s-au calificat elevii Cardaş Tudor Darius, de la Colegiul Național ”A. T. Laurian”, dar și Mihoreanu Cosmina, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, iar de la clasa VIII-a s-au calificat Trișcă Vicol Cezar, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Anton Ioana, de la Şcoala 7 Botoşani  și Zamfirescu Tudor, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

La clasa XI-a vor merge la faza națională Holcan Cosmin, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Vranciu Adrian, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Bidașcă Carina, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, iar de la clasa X-a Bălăucă Ștefan Răzvan, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Pitrop Alexandru, Ajechiloaie Eugen și Anechitei Matei, toți de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

La clasa XI-a s-au calificat la națională Sandu Dan și Rotaru Andreea, ambii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, în timp ce la clasa XII-a va merge la națională Pricope Tidor Vlad, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *