Gest impresionant! Bicicliştii strâng donaţii pentru magazinul de biciclete distrus într-un incendiu

incendiu magazin de biciclete in Centrul Vechi BotosaniPasionaţii de mers pe două roţi s-au mobilizat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă, la un magazin de biciclete din Centrul Vechi al municipiului Botoşani. Astfel, aceștia au anunțat că vor face donaţii în numele bicicliştilor pentru reprezentanţii magazinului iCycle.

„Banii pot fi donatie sau nu musai donatie, ci pot fi ca un avans la o viitoare achizitie de piese sau un viitor service la bicicleta. Sunt aproape 300 de membri, din care cred ca macar 50 beneficiaza sau vor putea beneficia de servicii iCycle. Ce parere aveti? Ce parere au si iCyclistii? Se pot ridica intrebari de genul: de ce nu au fost atenti, de ce nu au asigurare, de ce nu au….etc. Asta e, nu au avut! S-a mai pus intrebarea, ca daca ar fi fost alt magazin, am fi reactionat la fel? Sunt convins ca da”, se arată într-o postare a administratoului unui grup al bicicliştilor de pe Facebook.

like facebookAlţii au propus ca produsele salvate din flăcări să fie achiziţionate de pasionaţi pentru a oferi bani firmei prin profitul realizat.

„Noi, ca magazin, am hotărât ca 75% din primele 10 revizii generale pe care le vom face în service, să îi donăm către ICycle. Știm că nu e mult, dar e un mic ajutor pentru a face față cheltuielilor ce îi așteaptă cu renovarea spațiului”, este o iniţiativă a reprezentanţilor unui magazin de biciclete din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *