Cum arată mașina unei femei din Botoșani după ce a fost desfăcută de Poliția de Frontieră

masina desfacuta in vamaO mașină care aparține unei femei din Botoșani a fost făcută bucăți de poliţiştii de frontieră și vameșii din Iași, după ce aceștia au avut informații că în ea se ascund țigări de contrabandă.

Femeia de 44 de ani s-a prezentat, luni dimineață, în Vama Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Hyundai Coupe.

like facebookÎn baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit.

masina desfacuta in vama sculeni- iasiS-a procedat astfel la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit într-un loc special amenajat sub roata de rezervă, în jurul roţii de rezervă şi în structura portbagajului mijlocului de transport, ascunse în scopul sustragerii de la controlul de vamal, 14.600 ţigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.

masina desfacuta in vama sculeniConform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor, în valoare de aproximativ 6.614 lei, şi a autoturismului, în valoare de 6.795 lei, în vederea confiscării, totodată Luciei C. fiindu-i aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 7.500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *