Control de la nivel central la APIA Botoșani, după ce un funcționar a fost bătut de director

dan nechiforConflictul dintre directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Botoșani, Liviu Zaharia și funcționarul bătut este cercetat și de un director de la APIA București. Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a declarat că ancheta de la nivel central este efectuată în urma unei sesizări trimise de la Botoșani. Luni, directorul APIA Botoșani și funcționarul Lucian Bîzu au fost să discute pe acest caz și cu reprezentantul Guvernului în teritoriu.

like facebookNu cred că e vorba de o împăcare în condițiile în care există niște acte medico-legale înaintate către organele de cercetare judiciară și către celelalte organe. Având în vedere că există și o adresă către directorul general al APIA, care a trimis un reprezentant al instituției în control, așteptăm rezultatele controlului făcut de către Direcția Generală din APIA și de către organele de anchetă judiciară. A existat un conflict, există niște anchete”, a spus Dan Nechifor.

Reamintim că funcționarul APIA a ajuns, săptămâna trecută, la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, după ce a fost lovit de directorul instituției. Acesta s-a ales cu nasul spart, fiind diagnosticat cu o contuzie de piramidă nazală şi traumatism cranian.

Cei doi salariați ai APIA au fost, luni, și la prefect pentru a discuta asupra acestui conflict.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *