Care este firma care se va ocupa de administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniComisia de evaluare a licitației organizată de Consiliul Județean Botoșani pentru administrarea depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni și-a desemnat câștigătorul. Este vorba de firma Girexim Universal SA Pitești, care a venit cu cea mai mică ofertă, din cele cinci firme înscrise.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, firma din Pitești a venit cu o ofertă de 29,9 milioane lei, din 42,7 milioane lei cât a fost valoarea contractului.

like facebookLa licitație s-au înscris cinci firme: respectiv Girexim Universal SA Pitești, Elsaco Electronic, Diasil Service SRL Suceava,  S.O.I.M Italia, cu punct de lucru SOIM Botoșani și Urban Serv Botoșani.

Contractul de administrare a depozitului va fi pe o perioadă de opt ani. Urmează să semnăm raportul final, să vedem ce se întâmplă, dacă se contestă sau nu”, a spus Sorescu.

Contractul vizează delegarea gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *