Vezi care este cauza producerii incendiului la magazinul de biciclete din Centrul Vechi!

incendiu magazin biciclete centru vechi 2Pompierii au stabilit, în urma anchetei desfărşurate, cauza incendiului produs, sâmbătă, la un magazin de biciclete din Centril Vechi al municipiului Botoşani. Astfel, s-a stabilit că neglijenţa unui salariat al magazinului a dus la izbucnirea incendiului.

like facebookAcesta a tăiat o bucată de metal cu un flex şi a pus metalul încins pe o bucată de carton ce a luat foc, apoi imediat s-au aprins mai multe materiale combustibile ce erau în zonă şi angajatul nu a mai putut controla flăcările cu stingătoarele aflate în magazin. Pompierii au intervenit şi au stins incendiul evacuând bicicletele din locaţie.

Tot în weekend pompierii au mai intervenit la stingerea unor incendii izbucnite în Văculeşti, Ştefăneşti şi Şendriceni. În total fiind produse pagube de 20.000 de lei.

Cauzele probabile care au generat evenimentele cu foc au fost: coş de fum necurăţat de funingine, foc deschis în spaţii deschise, scurtcircuit electric şi nesupravegherea locului de muncă.
„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale”, se arată într-un comunicat al ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *