Primul hipermarket din Botoșani care a introdus plata prin telefonul mobil

plata cu telefonul mobil la BotosaniUn hipermarket din Botoșani a introdus, în premieră în județ, plata cumpărăturilor cu ajutorul telefonului mobil. Este vorba de Carrefour, unde clienții pot merge la casă fără bani cash sau fără a fi nevoiți să aibă la ei cardul de cumpărături.

Aici, cumpărăturile se pot face cu un smartphone, pe care a fost descărcată o aplicație de mobil legată la contul bancar. De altfel, la Carrefour există o casă specială, unde clienții pot afla informații despre modul de utilizare a aplicației.

like facebookPlata cu telefonul mobil este posibilă prin descărcarea aplicației Mobilpay Wallet. Aflat la casa demarcat, clientul își deschide deschide aplicația Mobilpay Wallet și introduce codul mPIN de 6 cifre. Se scanează codul QR afișat la casa de marcat sau pur și simplu se aproprie telefonul de el, iar comanda se va încarca în telefon. Clientul își alege din aplicatie cardul pe care vrea să-l folosească și plătește confirmând comanda. Ulterior, clientul este informat cu privire la suma rămasa în cont.

Noul sistem scade comisionul la jumătate față de tranzactiile cu cardul pentru ca plata se fac direct din contul clientului în cel al magazinului, fără intermediari.

Aplicatia Mobiplay Wallet este disponibila pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS, Android si Windows Phone. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play, App Store, si poate fi folosita pentru pentru plata facturilor la utilitati, reincarcarea cartelelor preplatite, plata notei la restaurante sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *