Tinerii liberali au marcat, sâmbătă seara, „Ora pământului”

EARTH HOUR TNLTinerii liberali au marcat „Ora pământului” alături de botoșăneni, așa cum au făcut de fiecare dată până acum de când se celebrează acest eveniment la Botoșani. Ei s-au adunat, sâmbătă seară, în fața Muzeului Județean și au aprins lumânări pe care le-au organizat sub forma însemnelor care reprezintă campania Earth Hour în lume.

Un 60 uriaș alături de semnătura organizației au fost alegerea lor pentru anul acesta. Acțiunea tinerilor liberali este una de tradiție prin care doresc să se alăture ecologiștilor ce au inițiat această campanie.

like facebook„Vrem să ne alăturăm oamenilor care în această zi, timp de o oră măcar, renunță la televizor, la calculator, pentru a oferi din timpul lor naturii. Vrem astfel să tragem un semnal de alarmă față de poluarea masivă care se petrece asupra pământului. Suntem tineri și dorim ca generația noastră, dar și cele care vin din urmă, copiii noștri, să trăiască sub o EARTH HOUR TNL -2mentalitate mai sănătoasă, să conștientizeze mai bine riscurile la care suntem supuși dacă noi înșine nu avem grijă de propria sănătate”, a declarat Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.
“Campania Earth Hour se desfășoară în fiecare an la Botoșani din anul 2009 datorită bunei colaborări a primarului de atunci, Cătălin Flutur, cu ecologiștii care au inițiat-o și în România. Am fost întotdeauna susținători ai acestei cauze pentru că numai noi, oamenii, putem alege cum vrem să trăim. Earth Hour reprezintă de fapt viață, forță, speranță. Sunt și idealurile noastre, ale tinerilor liberali”, a spus Adrian Poclid, președintele Organizației Județene PNL Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *