Rușinos! Grădiniță din municipiul Botoșani cu WC în fundul curții. Toaleta nu are apă și curent

gradinita si scoala Tulbureni- BotosaniSituație îngrijorătoare înregistrată la Botoșani în 2016. Copiii unei grădinițe sunt nevoiți să meargă la toaletă în fundul curții. La vârste foarte mici, ei trebuie să își satisfacă nevoile fiziologice într-un spațiu lipsit de orice condiție: apă, lumină sau căldură pe timpul iernii.

like facebookEste vorba de preșcolarii de la Grădinița din cartierul Tulbureni, unul dintre cartierele în plină expansiune și modernizare din municipiul Botoșani.

gradinita si scoala TulbureniDomnule primar, la grădinița din Tulbureni, copiii mici de 3 și patru ani își fac nevoile fiziologice într-un WC situat la aproximatib 100 de metri de grădiniță, fără apă, curent și la minut 20 de grade Celsius iarna. Ca în fundul grădinii”, se plânge una dintre mămici.

Până acum, Primăria nu a luat nicio măsură pentru modernizarea unității de învățământ.

4 thoughts on “Rușinos! Grădiniță din municipiul Botoșani cu WC în fundul curții. Toaleta nu are apă și curent

  1. E foarte complicat de inteles,in Tulbureni nu exista apa curenta si canalizare, abia se termina lucrările acolo,e culmea politica asta!!!Pai ce pe timpul celuilalt primar era racordata???Si scoala era plina de elevi nu doar cativa copii de grădiniță!

  2. Pai asta e orasul dupa 8 de admimistratie Flutur. Portariuc a inceput lucrarile la sistemul de canalizare si apa si in maxim 2-3 luni se va rezolva problema.

  3. la cati copii mai sunt intr-o grupa de gradinita la corpul respectiv de scoala este mai rentabil ca acestia sa fie mutati la o scoala in oras si asa cea mai mare parte dintre scolari invata la scolile centrale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *