Un expert în proiecte europene s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar într-o comună din Botoşani

valerian varvaruc aldeUn expert în proiecte europene vrea să ajungă primar într-o comună din judeţul Botoşani. Este vorba despre Valerian Vărvăruc ce candidează din partea AlDE la primăria Corni.

like facebookAcesta a fost membru PSD până în luna decembrie 2015, însă s-a retras după ce nu a fost nominalizat la candidatură. În prezent activează ca expert fonduri europene în cadrul GAL Valea Siretului de Sus.

“Intenţia mea este să câştig alegerile la Corni şi să aduc un suflu nou în localitate. Sunt dezamăgit de faptul că proiectele încă se mai lasă aşteptate la Corni. Din 1990 şi până în prezent doar două proiecte au fost accesate la Corni. În momentul de faţă, localitatea are o problemă foarte mare cu apa. Fântânile au secat în proporţie de 30%. În loc să avansăm, suntem cu 50 de ani înapoi. Îmi propun să demarez un proiect pe apă şi canalizare. Oamenii mai sunt nemulţumiţi din cauza drumurilor. Am în plan câteva proiecte care vreau să fie realizate imediat după ce ajung la primărie, amenajare de trotuare, extinderea reţelei de iluminat public, construcţia unui sediu nou de primărie, construcţia unui centru multicultural în Balta Arsă şi să-l dotez cu instrumente muzicale. Avem o grădiniţă improprie la Corni care trebuie modernizată. Îmi propun să sprijin înfiinţarea unui ONG prin care să funcţioneze acea formaţie artistică. Tinerii din comună m-au contactat şi şi-au exprimat dorinţa să fie amenajată o bază sportivă modernă şi să înfiinţăm o echipă de fotbal. Eu sunt de acord pentru că activitatea la ţară nu se rezumă doar la a paşte oile şi vacile. Oamenii trebuie să se şi relaxeze”, a declarat Valerian Vărvăruc.

2 thoughts on “Un expert în proiecte europene s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar într-o comună din Botoşani

  1. Daca la Corni s-au accesat 2 proiecte, la Corlateni nu a intrat nici un euro. Actualul primar a reusit sa faca la Trestiana 2 vile intr-o curte, una pentru el si alta pentru socri. In comuna nu a facut nimic in afara de niste jocuri pentru copii de proasta calitate si care au costat asa de mult cum nu exista in nicio comuna din tara asta. OARE CE FAC CEI DE LA DNA, CURTEA DE CONTURI? NU MAI CREDEM NIMIC. TARA ASTA E UN RAHAT. Noi nu iesim din saracie nici peste 100 de ani.

  2. orice adunatura de cateva zeci de colibe a fost declarata comuna. in 90% dintre aceste comune, cel mai mare angajator este primaria. cand, de voie, de nevoie, se vor reusi comasari administrative la cel putin 4-5000 de locuitori, se va putea vorbi si despre oarece eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *