Candidatul PNL la Primăria Săveni, Mirela Saucă, atac la Târzioru: Aroganță, tupeu, dezinteres, lipsă de înțelegere față de problemele oamenilor

Secrieru- Sauca- Soptica- la sediul PNL BotosaniCandidatul PNL la Primăria Săveni, Mirela Saucă, l-a atacat, vineri, într-o conferință de presă, pe contracandidatul său, actualul primar de Săveni, Relu Târzioru.

Saucă a spus că oamenii din Săveni nu mai sunt ascultați de actualul primar, ”care i-au acordat încredere” și că acesta le oferă ”aroganță, tupeu, dezinteres, lipsă de înțelegere față de problemele lor”.

like facebookSăveniul are nevoie de un primar responsabil,  serios, competent, înțelegător cu toate problemele.  Această candidatura nu am privit-o ca o oportunitate, ci ca pe o mare responsabilitate. Mi-a trebuit timp să mă gândesc, să mă evaluez, să identific problemele orașului și să identific soluțiile pentru ele. Îmi respect prea mult cetățenii ca să le promit lucruri pe care nu le voi îndeplini”, a menționat Saucă.

 

 

5 thoughts on “Candidatul PNL la Primăria Săveni, Mirela Saucă, atac la Târzioru: Aroganță, tupeu, dezinteres, lipsă de înțelegere față de problemele oamenilor

  1. tirzioru trebuie inchis uitam catr faradelegi are in spate,sa asezat in umbra psd ului,ca si alti golani de genul lui care au protectie din partea partidului,cred ca e momentul sa facem schimbari sa incercam cu oameni noi in speranta ca o sa ne fie mai bine ,curaj romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *