Deputatul Tamara Ciofu susține desprinderea Secției de Pediatrie de Spitalul Județean

Tamara CiofuDeputatul Tamara Ciofu susține desprinderea Secției de Pediatrie de Spitalul Județean și funcționarea acesteia ca instituție independentă. Medicul botoșănean este de părere că motivul pentru care a fost desființat Spitalul de Copii, în 2011, a fost unul incorect. Ciofu spune că în calitate de parlamentar a făcut mai multe demersul la nivelul Parlamentului României, Ministerului Sănătății, pentru ca Spitalul de Copii să redevină la forma inițială. Demersuri, susține Ciofu, s-au făcut și la nivelul Consiliului Județean.

like facebookDacă domnul Sorescu ar introduce pe ordinea de zi o asemenea temă, consilierii noștri o vor susține”, a spus Tamara Ciofu.

Declarația a fost făcută de parlamentarul botoșănean după ce pe rețelele de socializare au apărut discuții cu privire la starea de igienă precară din Spitalul de Copii, în acest sens fiind lansată și o petiție online de către cetățeni, care cer desprinderea Secției de pediatrie de Spitalul Județean.

”Cred și suntem de acord că această petiție on-line semnată de mulți cetățeni este bună. Voi semna și eu această petiție, pentru că am susținut și am atras atenția că un spital este mult mai bine gestionat așa, chiar dacă este în formulă restrânsă, și are toate serviciile sub control”, a mai spus Ciofu.

 

 

 

One thought on “Deputatul Tamara Ciofu susține desprinderea Secției de Pediatrie de Spitalul Județean

  1. Sper sa va țineți de cuvânt și sa sprijiniți renovarea Spitalului de copii. Acești copii, vor fi viitori dvs alegători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *