FOTO. Care din obiectivele din Parcul Cornișa au fost finalizate și când se anunță inaugurarea acestuia!

bazin inot interiorMai multe obiective de la Zona de agrement Cornișa au fost finalizate. Joi, primarul Ovidiu Portariuc a efectuat o vizită în teren, alături de presă, pentru a vedea stadiul lucrărilor la parc. La ora actuală au fost finalizate: terenul de sport și vestiare, locuri de joacă pentru copii, amfiteatrul, amenajarea teren și împăduriri. Amenajarea peisagistică este realizată 80%, drumurile de acces și utilitățile-95%. Patinoarul este realizat 60%, râul de rafting și heleșteul -70%.

like facebookParcul Cornișa va avea un bazin de dimensiuni olimpice, cu o adâncime de la 1,40 metri la 4 metri în zona de aterizare, un bazin de aterizare cu tobogane exterioare, patru tobogane la zona de plajă, piscină de agrement interioară cu tobogane interioare, care pleacă de la 8 metri și aterizează în piscină. Separat mai este un bazin de înot contra-curent, un bazin de hidroterapie și un bazin de hidromasaj. Toate adunate au în jur de 3000 mp luciu de apă.

Din punctul de vedere al realizării la stadiul fizic al obiectivelor stăm bine, ne încadrăm în termene. M-aș fi bucurat ca atunci când s-a votat bugetul, consilierii liberali să fi înțeles necesitatea promovării acestui proiect și să nu fi tăiat bugetul propus spre promovare, dar vom finanța cu ajutorul sponsorilor. Trebuie să facem cunoscut acesta parc cunoscut până la deschidere, astfel încât să asigurăm un flux cât mai mare parcului și agenților economici și să devină profitabil din primul an”, a declarat primarul municipiului Botoșani.

Pe 30 iunie se finalizează construcția, iar inaugurarea oficială are loc în luna iulie , după o perioadă de teste.

 

One thought on “FOTO. Care din obiectivele din Parcul Cornișa au fost finalizate și când se anunță inaugurarea acestuia!

  1. Sper să mă înșel…dar îmi lăsa impresia unei hale industriale mai degrabă decât să unui bazin olimpic. Mare tam tam, mulți bani,…dar sper să fiu surprins la inaugurare. Hai cu spor ca e păcat să pierdeți (bani) dacă se deschide la toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *