Cristi Pustai, înaintea meciului cu Concordia Chiajna: Ar fi bine să înscriem mai mult ca adversarul

cristi pustai dan roman petre ivanovici fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Concordia Chiajna.

Cristi Pustai a spus că va fi o partidă dificilă ţinând cont de forma adversarului pe care îl va înfrunta sâmbătă.

Tehnicianul a mai adăugat că formaţia din Chiajna este alta faţă de cea înfruntată în luna decembrie anul trecut, după o mulţime de transferuri făcute în pauza competiţională.

like facebook„Este un meci la fel ca celelalte, foarte greu. Ar fi bine să înscriem mai mult ca adversarul. În general din play off şi play out sunt meciurile mai echilibrate. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă mult schimbată faţă de cea din decembrie. Din acea echipă practic se mai regăsesc doi jucători care au jucat în decembrie. Jucăm cu o complet altă echipă care vine cu un moral bun. Au două victorii consecutive. Au un sistem destul de bun pentru jocurile din deplasare, cu trei fundaşi centrali şi cu încă doi fundaşi laterali şi cu atacanţi masivi. Înaintea meciului doar Dimitrov nu este apt după accidentarea din meciul cu FC Voluntari. Sperăm să îl recuperăm până la meciul cu CSU Craiova”, a declarat Cristi Pustai.

Meciul dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *