Amplu protest anulat într-o comună din Botoşani

primaria rachitiDoi oameni de afaceri ce se aflau într-un conflict cu un primar dintr-o comună de la periferia Botoşaniului au îngropat temporar securea războiului.

Este vorba despre Luigi Mihai Ionescu şi Dragoş Apetre ce programaseră, marţi, un amplu protest la primăria Răchiţi pentru a reclama problemele nerezolvate.
„Ne-am pripit să tragem concluzii, însă într-un final ne-am dat seama că primarul a avut disponibilitatea de a ne rezolva problemele, doar că birocraţia a făcut să dureze mai mult. Dar acum totul este înspre finalizare. Îndradevăr am avut unele dificultăţi în a rezolva probleme legate de intenţia noastră de a dezvolta în comuna Răchiţi afaceri care la rândul nostru am fi dat locuri de muncă şi am fi dezvoltat un mediu propice pentru oamenii care locuiesc în zonă. Suntem mulţumiţi că până la urmă domnul primar, în urma demersurilor pe care le-am avut de-a lungul timpului şi-a arătat disponibilitatea de a ne rezolva problemele pentru a aduce mai multă prosperitate acestei comune. Am rămas surprins că domnul primar ne-a convocat marţi pe mai mulţi afacerişti şi ne-a spus planurile lui pentru viitor în ceea ce priveşte dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii. Ne-am arătat încrezători pentru că unele sunt deja în derulare” a declarat Dragoş Apetre.
De cealaltă parte, Luigi Ionrescu a menţionat că are încredere în primarul Gheorghe Iacob că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i rezolva problemele legate de fermă mai ales că şi-a dat cuvântul şi chiar garanţia instituţiei ce implică cel puţin o responsabilitate morală faţă de comunitate.
like facebook„Ca şi la domnul Luigi problemele mele au fost mai mult sau mai puţin asemănătoare, însă sunt sigur că ele ar fi putut fi rezolvate de la bun început. Suntem încrezători în continuare că domnul primar va colabora cu noi ba chiar a avut şi unele propuneri pentru viitor să ne poată sprijini pentru a ne dezvolta şi de ce nu pentru a atrage mai mulţi investitori ajutând această comună să ajungă la nişte stardarde atinse de alte comune ce au avansat economic. În mare parte s-au rezolvat au mai rămas doar unele promisiuni care cât de curând vor fi onorate”, a încheiat Dragoş Apetre.

5 thoughts on “Amplu protest anulat într-o comună din Botoşani

  1. am tot vazut articole care au fost defaimatoare la adresa acestui primar si dintro data este bun…ma intereseaza si partea pozitiva a acestui primar,as ruga sa se arate si sa se demonstreze ca acest primar Iacob are si el partile lui bune si ca primar indiferent cum il cred unii din noi.. el totusi reprezinta o institutie si trebuie respectat.

  2. hmmm ce naivi sunteti,domnule Mugurel in special pentru dumneavoastra,cunosc acesti doi indivizi cu care primarul a convenit impreuna cu ei sa sisteze acel protest,va sigur ca la acel protest si primarul a anticipat ca acesti doi indivizi vor spune multe si nevrute si ca popularitatea lui ar fi fost in scadere chiar daca unele acuze ar fi fost nefondate,insa acesti doi ar fi fost in stare de orice si atentie no contest faptul ca nici ei nu ar fi avut dreptate,insa acesti doi nu sunt deloc de neglijat…nu vreau sa intru in detalii si nici nu-mi doresc sa am treba cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *