Recital de chitară clasică şi poezie la Biblioteca Județeană

biblioteca judeteanaDupă o suită de activităţi organizate în acest început de an, de la expoziţii şi cursuri diverse adresate comunităţii, până la simpozioane, piese de teatru şi lansări de carte, Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani vă invită de această dată la…concert şi poezie!

like facebookMiercuri, începând cu orele 16:00, Secţia de Limbi Străine  va fi gazda recitalului de chitară clasică susţinut de Andrei Piţu, Andrei Tcaciuc şi Şerban Mihai, elevi ai Liceului de Artă “Ştefan Luchian” Botoşani, clasa prof. Carmen Cojocaru. Din program vor face parte bijuterii  muzicale semnate de compozitori clasici, precum J.S. Bach,  Fernando Sor, dar şi moderni: Leo Brouwer, Manuel Ponce, Jiri Jirmal, Maxim Diego Pujon.

Prin recitalul susţinut de Manon Piţu  poezia va ocupa un loc de seamă în cadrul manifestării, mai ales că în luna martie se celebrează Ziua Internaţională a Poeziei. Publicul prezent va avea chiar parte de o mică surpriză, autorul urmând a prezenta în premieră versuri din volumul înca nepublicat, “Invizibil”.

Sursa: comunicat Biblioteca Județeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *