Taxe de lux! Germanii, spaniolii şi austriecii plătesc bine pentru a vâna la Botoşani

vanatoare de mistretMai mulţi cetăţeni germani, spanioli şi austrieci au plătit, anul trecut, taxe de lux pentru a vâna pe fondurile de vânătoare din judeţul Botoşani. Ei au scos din buzunare nu mai puţin de 26.000 de euro pentru a li se permite să vâneze 78 de porci mistreţi.

Practic, pentru fiecare mistreţ împuşcat ei au plătit câte 333 de euro şi asta în condiţiile în care carnea şi blana de mistreţi nu le-au rămas lor.

like facebookDirecţia Silvică, instituţie care a încasat taxele, a reuşit ulterior să valorifice carnea fie la abatoare, fie la restaurante, fie la diferite persoane fizice.

Mistreţii au făcut parte din cota de recoltare. Dacă nu îi împuşcau cetăţenii străini, trebuia să îi împuşcăm noi”, a explicat directorul Direcţiei Silvice, Gheorghe Rusu.

2 thoughts on “Taxe de lux! Germanii, spaniolii şi austriecii plătesc bine pentru a vâna la Botoşani

  1. Directia Silvica se alege cu profitul iar proprietarii de terenuri cu culturile distruse de porci mistreti la porumb si caprioare la griu. Bineinteles ca nu stiu si nu vad.

  2. vanatorilor incercati sa fiti Oameni!
    Inainte de a pleca la vanatoare uitati-va in ochii copiilor vostri si daca aveti puterea spuneti-le il veti ucide pe bambi din copilarie si din inima voastra, ce urmeaza va fi doar durere si suferinta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *