Un fost liberal candidează din partea ALDE la primăria unei comune din judeţul Botoşani

vlad ilie alde suharauUn om de afaceri ce a fost membru al PNL a ajuns să fie candidatul ALDE la primăria unei comune din judeţul Botoşani.

Este vorba despre Viorel Luca, membru al PNL timp de trei ani, ce a optat pentru funcţia de primar al comunei Suharău din partea ALDE.

like facebookAcesta deţine o firmă în judeţul Suceava şi spune că în PNL a fost marginalizat nefiind lăsat să candideze. A muncit 13 ani în străinătate şi spune că ar putea aplica unele idei din vest în comună pentru prosperitatea comunităţii locale.

“Am lucrat în străinătate vreo 13 ani, m-am întors acasă cu idei europene, model de noi proiecte, vrem să facem ceva benefic pentru comuna Suharău. Îi aşteptăm pe cei care au plecat din comun, în străinătate, să vină în localitatea noastră. Domnul Marcel Chelaru a fost sprijinit de PSD, a fost sprijinit de PNL. De asta a câştigat toate alegerile. Pe mine personal nu mă nemulţumeşte nimic la primarul din Suharău. În primele două mandate şi-a făcut treaba”, a afirmat Viorel Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *