Electroalfa vrea să cucerească piețele asiatice. Vezi țintele lui Gheorghe Ciubotaru!

Electroalfa-BotosaniCompania Electroalfa, a soţilor Gheorghe şi Mioara Ciubotaru, intenţionează să aplice un plan de extindere la nivel internaţional pe termen mediu, astfel încât în 2020 business-ul companiei să ajungă la 80-100 de milioane de euro, potrivit publicaţiei Ziarul Financiar.

Ciubotaru susţine că una dintre soluţiile identificate pentru atingerea acestui target o reprezintă intrarea pe piaţa din Iran. Totodată, conducerea companiei nu exclude o posibilă listare sau atragerea unui investitor în acţionariat astfel încât să susţină aceste planuri de extindere.

like facebookÎn cinci ani, vrem să ajungem la peste 80 mil. euro, preponderent din activităţi externe. Încercăm, fireşte, zona Iranului”, a spus Gheorghe Ciubotaru.

Grupul condus de acest este axat pe producţia de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune şi proiecte la cheie în domeniul energetic. În 2014 doar SC Electroalta Internaţional SRL, firma ancoră, a avut o cifră de afaceri de 31 milioane de euro şi un profit de peste 2 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *