Începe construcția celor 72 de locuințe sociale din Cișmea. Contractul a fost semnat

ANL cismea BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a anunțat, luni, că a semnat contractul privind realizarea locuințelor sociale din cartierul ANL Cișmea. Este vorba de 72 de locuințe, apartamente și garsoniere, care vor fi realizate de firma Victor Construct. Contractul este derulat prin Ministerul Dezvoltării și are o valoare de 5,897 milioane de lei plus TVA. Termenul de execuţie este de 12 luni.

like facebookOrdinul de începere a lucrărilor va fi dat în cursul săptămânii viitoare, după ce va fi constituită garanţia de bună execuţie a lucrărilor. Deci, în curând, vor începe lucrările la locuinţele sociale„, a declarat Portariuc.

Șase blocuri vor fi construite, care vor avea  50 de apartamente cu două camere și 22 de garsoniere.

 

10 thoughts on “Începe construcția celor 72 de locuințe sociale din Cișmea. Contractul a fost semnat

  1. Hai mai lasa-ne cu aburelile, vezi-ti de pensionarii tai si nu ne mai jigni cu tampenii de-astea. Tu acum trebuia sa inamanezi cheile la apartamente, nu sa ne mai prostesti inca o data ca ne-apucam de treaba si facem locuite…de la canciocul lui Mazare de-acu 4 ani, n-ai mai facut nimic ba baiete!
    O sa le inaugureze altcineva, ca tu n-ai fost in stare…fostule primar!

    1. Vorbeste pnl-istul din tine sau de ce esti asa pornit impotriva domnului primar? Ti se pare ca totul se face cu 2 batai din ciocan? Ar face mai multe decat a facut ceva daca nu s-ar tot opune CJ.

      1. Care pnl, gireada si soptica? n-am treaba cu politica, dar nici tu cu administratia – poate te referi la opunerea CL, desi a avut mai mereu sprijinul consiliului, si daca nu l-a avut tot din cauza ca n-a stiut sa inchege o echipa in jurul lui! lasa, sa mearga el in privat unde ii e locul, la afacerea lui tatica…pentru primarie n-are nicio calitate! dupa 4 ani te-apuci sa faci 70 locuinte din cele…1000 promise?!

  2. Felicitari: dupa nocturna de la stadion, drumul BT-SV, sensuri giratorii, parculete de joaca, finalizarea proiectului de la Termica ,Cornisa, se fac si aceste locuinte sociale. Un primar care chiar face ceva, indiferent de ce zic toti ceilalti.

  3. In sfarsit un primar care isi face treaba. M-am saturat de cei ca Flutur, care promiteau aiurea si furau de nu aveau aer. De cand a venit Portariuc la conducere a inceput sa miste ceva in orasul asta domnule. Omul asta are votul meu si a celor din familia mea.

  4. Poate Flutur si soriceii lui sa zica orice doresc despre Portariuc, faptele vorbesc pentru omul asta:spital nou in curand, parcul Cornisa, drumuri si trotuare reabilitate si cate si mai cate. Si apoi e Fluturica asta care a furat din banii orasului la greu, din care si-a tot ridicat afacerile sale si vine acum, ingropat in datorii si cu firme in insolventa, cu pretentia sa ajunga iar la conducere orasului? Dupa ce ca nu e in stare sa aiba grija de ale sale? Si daca ajunge primar, de unde credeti voi dragi cetati ca o sa isi plateasca datoriile? Votati-l pe Portariuc primar, nu va prostiti!!!

  5. Da’ mulți sunteți bă copii, ăștia de-l elogiați pe Portariuc! generația facebook, care nu știu nici cum îi cheamă, nu înțeleg nimic din politică și administrați, doar freacă tastatura și lipesc afișe pentru 3 lei! Vai mama voastră…viitorul orașului, căpșunarii de mâine! Puneți mâna și citiți o carte, că oricum n-apucă să candideze „idolul” vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *