Celebru actor botoșănean, în prag de divorț. „Problema ar fi banii”

strunilaCel mai cunoscut actor originar din județul Botoșani este la un pas de divorț. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro, Octavian Strunilă are probleme în căsnicie din cauza problemelor financiare. Octavian Strunilă a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, deși actorul spera să câștige premiul de 50.000 de euro, pentru a-și putea cumpăra o locuință noua, mai ales că acum stă în chirie, după ce banca i-a luat casa. Din păcate, nu a fost să fie, iar Strunilă nu a a avut bafta să rămână în concurs. Astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu-l vor ajută să-și recupereze locuința pierdută, dar nici să-și cumpere alta nouă.

like facebookSe pare că de când are probleme cu banii, Strunilă a început să aibă probleme și în căsnicie. Octavian ar urma să divorțeze de soția lui, Oana, împreună cu care are doi copii, pe Maria (6 ani) şi Sasha (4 ani). Potrivit apropiaților, certurile în familie au început din momentul în care nici bani nu au mai fost și astfel au survenit o multitudine de discuții contradictorii, care au dus la o separare emoțională.

strunila si nevastaPrietenii spun că pe cei doi soți îi mai leagă doar copiii în acest moment.

Cică nu se mai înțeleg de multă vreme, iar problema ar fi banii. Așa se aude, că vor divorța, dar nu se știe. Stau pentru copii. Sunt familiști convinși și nu cred în despărțire, dar când intervine monotonia. Este greu. Divorțul în cazul lor este doar o chestiune de timp”, au declarat surse din anturaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *