Unul dintre candidaţii la fotoliul de primar nu vrea hipermarketuri în centrul oraşului

gabriel atudoroae aldeUnul dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Botoşani a venit cu o propunere pentru protejarea agenţilor economici locali. Gabriel Atudoroae, candidatul din partea ALDE vrea ca hipermarketurile să fie poziţionate în zonele periferice pentru a proteja micii întreprinzători.

like facebook„Am avut întâlniri cu mai mulţi oameni de afaceri din Botoşani. Unul dintre oamenii de afaceri ne-a întrebat ce facem pentru mediul de afaceri local. Le-am spus că nu o să promitem 10.000 de locuri de muncă, 1000, 5000. Mi-au atras atenţia că sunt retaileri mari care vor să vină şi să dezvolte în centrul oraşului. Noi ca partid liberal nu ne opunem dezvoltării dar trebuie să protejăm afaceriştii locali pentru că majoritatea produselor sunt de pe plan local. Noi venim cu ideea ca aceste mari hipermarketuri să deschidă la marginea oraşului pentru că îi omoară pe cei mici. Toţi banii acestor mari lanţuri de hipermarketuri se duc în afara ţării. Celor existenţi nu mai ai ce să le faci. Un magazin de genul acesta distruge tot în jurul lui, crează o aglomeraţie foarte mare, blocaje în trafic. Nu avem nimic împotrivă să se facă, dar să se facă mai la margine. Să lăsăm oamenii de aici să-şi facă afacerile iar banii să rămână în Botoşani”, a declarat Gabriel Atudoroae.

One thought on “Unul dintre candidaţii la fotoliul de primar nu vrea hipermarketuri în centrul oraşului

  1. Intr-adevar este o provocare masiva pentru un candidat sa ridice asemenea problema. De apreciat ca reprezentantul ALDE sustine mediul de afaceri local prin propuneri clare, iar daca va reusi sa transpuna in realitate aceasta idee sigur va avea multi simpatizanti si va ajuta REAL orasul Botosani. Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *