FOTO Un vitezoman s-a izbit cu un BMW în clădirea DJDP după ce a rupt un semn de circulaţie şi o bancă

accident masina zid djdp 3Un tânăr, de 20 de ani, a produs un accident, vineri după amiază, după ce a pierdut controlul BMW-ului pe care îl conducea şi s-a izbit cu maşina în clădirea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Laurenţiu Aniţei mergea pe strada Ion Pilat dinspre Luceafărul şi a vrut să facă stânga pe strada Victoriei, însă din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a ratat curba ajungând pe trotuare unde a doborât un semn de circulaţie şi a rupt o bancă, iar apoi s-a oprit în sediul DJDP.

like facebookÎn urma impactului un pasager de pe scaunul din dreapta faţă a suferit mai multe traumatisme în zona capului, însă a refuzat transportul la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au declanşat o anchetă. În urma testării cu apartul etiloest a reeşit că şoferul era băut având o concentraţie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

accident masina zid djdp6accident masina zid djdp 0

accident masina zid djdp 2accident masina zid djdpaccident masina zid djdp4

4 thoughts on “FOTO Un vitezoman s-a izbit cu un BMW în clădirea DJDP după ce a rupt un semn de circulaţie şi o bancă

  1. ai distrus si banca … bun public al Primariei Municipiului — banca lui Portariuc
    tu stii cât a costat?
    te doare-n trisca

  2. pai nu era baut! 0.08%0 inseamna ca era in limita admisa, si clar ca era ceva ramas de cu o zi inainte! ce dezinformati aiurea? si cind manaci ciocolata apare o valoare mica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com