Tânărul care a lovit doi polițiști a cerut să fie pus în libertate. Ce a decis instanța!

barbat retinut de politie- catuse- arest- BotosaniTânărul de 23 de ani acuzat de ultraj după ce a lovit, sâmbătă seară, doi agenți de poliție a vrut să fie pus în libertate. Iulian Bogdan Creangă a contestat decizia emisă luni de magistrații Judecătoriei Săveni privind arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Contestația a fost judecată, miercuri, de Tribunalul Botoșani, însă și magistrații de la această instanță au decis că locul lui Creangă este după gratii.

like facebookIulian Bogdan Creangă este acuzat de ultraj şi distrugere după ce i-a lovit pe șeful de post și pe ajutorul șefului de post din comuna Mihălăşeni și a distrus mașina de poliție.

După ce a comis faptele, agresorul a fugit de la faţa locului şi a fost prins duminică seară într-o pădure de lângă Dobârceni.

 

One thought on “Tânărul care a lovit doi polițiști a cerut să fie pus în libertate. Ce a decis instanța!

  1. Un handicapat…ma rog, cred ca numai in Romania se poate asa ceva, politisti batuti frecvent de tot felul de cocalari; cu pistoalele in buzunar stau darji in fata ,,drepturilor omului”… rusine, cred ca asa va trebuie. Aveti o imagine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *