AUDIO Un primar îşi înjoseşte angajaţii jignindu-i în toate felurile. Unul dintre ei nu a mai rezistat şi l-a înregistrat

batut cu pumnul in masaMai mulţi aleși locali confundă Primăria cu propria moşie şi ajung să se comporte ca atare. Acest lucru o dovedeşte şi un primar din judeţul Botoşani care îşi înjoşeşte angajaţii cu jigniri şi gesturi care nu au nici o legătură cu statul său.

Este vorba despre Elena Vrajotis, primar al comunei Călăraşi, implicată de curând într-o anchetă penală după ce a fost acuzată de lovire de către referentul agricol Maria Ciubotaru.

Ascultă reacțiile necontrolate ale primarului de Călărași! (1)

primar Calarasi, Elena VrajotisAngajata susţine că a fost persecutată psihic în ultima jumătate de an şi ca să demonstreze modul de lucru a primăriţei a înregistrat conversaţiile cu aceasta. Termeni precum „vacă”, „panaramă”, „incompetentă” ,”proastă” ,”coruptă” par a fi la ordinea zilei în vocabularul alesului local.

Aruncarea cu hârtii prin birou, înjosirea angajaţilor cărora le ordonă să strângă după accesele sale de furie este un alt comportament condamnabil. Referentul agricol susţine că toate aceste înregistrări şi probe, printre care şi mărturii ale colegilor sau foştilor funcţionari ce au plecat din instituţie se pare tot din cauza primăriţei ce este la al doilea mandat.

Ascultă reacțiile necontrolate ale primarului de Călărași! (2)

like facebook„Este foarte greu de lucrat cu ea. De cinci ani lucrez aici şi în acest timp s-au schimbat patru secretari ai primăriei, contabili şi s-a ajuns să se angajeze din alte zone pentru că cine o cunoaşte nu mai lucrează cu ea. Sunt singura care a avut curaj să îi ţină piept şi după ce am pornit acest scandal mai sunt şi alţii care vor să vorbească. Am ajuns să fie şi lovită de doamna Vrajotis şi am anunţat la Prefectură toate aceste lucruri precum şi la poliţie. În ultimii cinci ani doar trei salariaţi nu au părăsit instituţia. Oare toţi ceilalţi au fost incompetenţi? „, a declarat Maria Ciubotaru.

Elena Vrajotis nu a putut fi contactată pentru a-şi spune punctul de vedere. La precedenta poziţie a sa a negat că ar fi lovit angajata sau s-ar fi purtat urât cu ea spunând doar că nu îşi face treaba şi că stă mai mult în concendii medicale.

Ascultă reacțiile necontrolate ale primarului de Călărași! (3)

 

 

52 thoughts on “AUDIO Un primar îşi înjoseşte angajaţii jignindu-i în toate felurile. Unul dintre ei nu a mai rezistat şi l-a înregistrat

    1. Ce ai putut face(mai ales in preajma alegerilor locale) !!!! Cred nu mai pot oamenii de inregistrarile tale…ia si fa treaba ca de asta esti platita doamna Aurica!!!

  1. Aceasta angajata asa a procedat si la noi la Braila! Cu toate mizeriile si a avut pus pistolul la tampla de sotia unui politist coleg de al nostru!!! Acum s-a mutat la Moldova ….Bucurati-va de ea….

  2. Pune mana si munceste Aurica ! Dute la cursuri ca esti slab profesional pregatita!!! Lasa inregistrarile si barfa !!! Are dreptate primarita nu prea faci nimic la munca. Nu stiu cum te-a tinut in brate pana acum!@! Spor la treaba!

    1. Fany eu de cate ori am avut treaba doar doamna aurica era , ultima data primarita isi punea extensii in camera de protocol cu usa incuiata. Cat despre pregatirea doamnei aurica nu cred ca se pune problema atata timp cat a muncit cinci ani. Sa ne amintim cum se lucra la registru cand era vrajotis… era Jale. Daca nu isi facea treaba doamna aurica fii sigura ca o dadea afara dar asa nu are motiv.

  3. Vai, doamna primar ce vocabular dezvoltat aveti, unde a-ti facut facultatile? (Fa proasto)
    Cred ca la iaz „La Puturosu'”, cu ce profesor?
    Ce bine era daca doamna Aurica , avea un pistol , macar cu bile, poate va mai dadea de gandit.

  4. Doamna primar ce vocabular frumos mai aveti? unde a-ti studiat ( fa vaco, fa proasto, fa corupto , incompetento ) in grajdurile furate de clanul jidanesc si tiganesc, cu profesorul TRANBON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar domnul prefect de Calarasi (sotul tau) unde a facut studiile la cireada din puturosu? cu profesorul TRANBON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,Valabila ramane zicala cine se aseaman se aduna”

  5. Ce pacat ca nu au dat si ceilalti angajati inregistrarile, ar fi fost un tablou mai frumos!Poate le vor da spre auditie!

  6. M-ai dezamagist total d-na primar, am filmat numai teatru ieftin ( mincuiuni si campanie electorala) rusine PNL cu aceasta fiinta incompetenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Imi cer scuze fata de comunitatea locala din comuna Calarasi, intrucat am dezinformat in mod repetata la initiativa celor trei impostori ( jidanul, vipera si clauditu)

  7. Wow….doamna Hapcaru ma uimiti! Sa nu-mi spuneti ca vreti sa plecati in mediul de afaceri privat, la Arnautu la stina! Pe post de secretara personala(cum ati mai fost)! Ar fi ca-n telenovele… te-am pupat nebuna mica:*

  8. Doaaamana Primar a venit ziua judecatii!!!!!!!!!!!!! Ne-ai dat niste chiatra alba sa fac drum la canton, ai profitat de mine la ziua comunei dandu-ti un porc, iar tu cu obrazul gros ai luat masa lemnoasa din serpentina Calarasi, impreuna cu lingaii tai, ca poate o luam eu

  9. ce proiecte vorbesti d-n land? niste conducte abandonate in piata care s-au degradat si o hala de reparat masina primariei

  10. BRAVO AURICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai dat dovada de barabatie si ai aratat marsavia din primaria Calarasi, pe care o face vrajotis elena si d-nul Prefect CORNEL-Zizi.

  11. Ati trait voi la tara? Niste betivi badarani. In anumite situatii un asemenea comportament e scuzabil cand ai treaba cu asemenea exemplare.

    1. ai trait la tara si stii ca toti sunt badarani,tu de unde provii,din cer esti un inger, s-au demon ca si doamna primar, ce fel de exemplar esti,la fel ca doamna primar,care are nevoie de asemena exemplare

    1. Wow….doamna Hapcaru ma uimiti! Sa nu spuneti ca plecati in mediul de afaceri privat, la Arnautu la stina! Pe post de secretara personala! (Cum ati mai fost). Ar fi ca-n telenovele….nebuna mica:*

  12. Aveti grija ce comenturi dati ca prin sat cornel vrajotis a inceput sa imparta palme si a inceput cu copii lui doina (fosta angajata la primarie)

  13. Dar in patru ani Ciubotaru de ce nu a mai fost batuta ? De ce tocmai acum in preajma campaniei electorale se intampla toate agresiunile si potlogariile ? Sa asteptam rezultatul verificarilor politiei, dupa care discutam !

  14. Familia Vrajotis a facut ceva pentru comuna asta !!! Asta se vede si o spune comuna intreaga !
    Dar voi lingailor ce ati facut ?? V-ati vazut de interesele personale !!!
    Cand trece pe strada domnul Vrajotis , luati pozitia de drepti si va uitati cu invidie!!

  15. CUNOSC FOARTE BINE COMUNA CALARASI, TREC DES PE ACOLO, DAR CE AU FACUT OAMENII ACESTIA VRAJOTIS PENTRU COMUNA NU A FACUT NIMENI TIMP DE 25 DE ANI! BRAVA LOR !!!

    1. Mi-e mila de voi…sunteti niste soareci fricosi care stati in spatele unui calulator si denigrati munca unor oameni gospodari! Va place sa nu mai mergeti prin glod pana gat, avem piatra acum, va place sa mergeti pe asfalt… stati si muriti de oftica , va bagati unghia in gat cand comuna, traditiile si obiceurile sunt promovate in intreg judetul si nu numai !!! Toate aceste lucruri sunt facute pentru oamenii din comuna, prin munca si implicare, dar voi nu o sa intelegeti niciodata acest lucru!
      Toata comuna apreciaza aceste lucruri numai voi nu! Datorita acestor rautati ale voastre are de pierdut comuna si oamenii, dar voua nu va pasa!!! Ati putea face contructiv, dar interesele voastre personale sunt mai presus… din acest motiv nu aveti niciun cuvant de spus in comuna, in fata oamenilor!!!!
      Astia sunteti!

  16. Stau si ma intreb cum de nu spun nimic ceilalti angajati. Costel Trofin, cel batut cu pantoful de d-na primar si ceilalti… Trebuia sa sparga candva buba din Primaria Calarasi

  17. TREC DES PRIN COMUNA CALARASI SI AM VAZUT CUM A EVOLUAT ACEASTA COMUNA. SE VEDE CA PRIMARITA SI SOTUL DUMNEAEI SUNT OAMENI GOSPODARI!! TIMP DE 20 DE ANI NU A MISCAT NIMENI NIMIC IN COMUNA ! II FELICIT !! PACAT CA SUNT ASEMENEA EXEMPLARE CARE INCERCA SA LE PUNA INTR-O LUMINA PROASTA MUNCA LOR!

  18. Aceste realizari sunt ale doamnei primar personal ? Nu au fost in spatele ei angajati icompetenti, prostalani, vaci,etc ? Primarul lucreaza de unul singur fara un aparat propriu format din angajatii primariei?

  19. Buna ziua! Nu sunt din comuna dar vin acolo la bunicii mei si pot sa confirm ca din momentul cand a intrat doamna primar fata comuna s-a schimbat in bine. Majoritatea oamenilor cu care am stat de vorba sunt multumiti si cred asta se va vedea la urmatoarele alegeri.
    Sa le fie rusine celor care pateaza imaginea comunei, angajatei de la primarie careia nu i place sa munceasca poate sa-si gaseasca un alt loc de munca daca este asa bine pregatita!
    Felictari celor care conduc comuna, angajatilor si consilierilor care pun umarul la dezvoltarea acestei comune!

    1. Vai… Hola asta numesti tu pregatire? Poate fi si cel mai neanvatat om din sat, daca te consideri cu adevarat un om bine pregatit nu folosesti un asemenea vocabular. Sa fim sinceri daca primarul se comporta astfel cu angajatii, ce imagine face acestei comune?

  20. Hola te rog nu mă mai peria prea mult.eu nu am făcut prea multe.multe merite și le au și ceilalți primari care nu au furat cât am furat eu.

  21. ce a facut asta la primarie, drumul judetean l-a facut consiliul judetean Botosani, a doua parcuri in care se plimba vacile satului si face distractie in primarie asta a facut

  22. Abia astept sa va vad fetele dupa alegeri! O sa dati din coada ca niste catei comuntari :))…. dar, …o sa aveti taiata coada:)))

  23. Cred ca ați făcut un serviciu primăriței cu mizeriile astea …va obține un rezultat de 85%. Ce nedreapta este viața !!! :)))

  24. A facut pentru comuna (si va face in continuare) ceea ce voi (toti cei care ati creat circul asta ieftin) nu veti fi capabili sa realizati niciodata. De ce? Pentru ca va urmariti doar interesul personal,nu va ganditi la binele oamenilor sau al comunei.

  25. Sa nu mai vorbiti de primarita ca fiind una cinstita ca drept dovada fiind excursiile lui claudiu find cate doua sau chear trei pe an, apartamentul din bt, masina si cu siguranta conturile, au vandut balastiera calarasi, au luatt iazurile comunii (de acolo se hraneau unii oameni), au dat afara oameni care sunt in stare sa i contrazica in fata( preoti, directori, doctori,secretari, pe rand, pe rand fiind toti dati afara). Stau si ma intreb: dintre atatia oameni cu carte, oamebni destepti nu plangeti? Sunt oameni care ne puteau educa copii, sunt oameni de la care aveam ce invata. ACESTI OAMENI ERAU BOGATIA COMUNEI CALARASI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *