Scandal monstru făcut de un şofer după ce a fost oprit de poliţişti. A fost sancţionat dur şi a ajuns la spital

filtru politia rutiera botosaniUn şofer s-a dat în spectacol după ce a fost oprit de poliţişti, miercuri dimineaţă, la intrare în municipiul Botoşani dinspre Suceava. Aurel Luchian, de 52 de ani, din comuna Corni transporta ilegal persoane fiind cunoscut de poliţişti după ce a mai fost prins făcând piraterie auto.

După ce a fost oprit şi i s-au cerut actele fiindu-i în acelaşi timp aduce la cunoştinţă neregulile, şoferul a început să înjure şi să a smuls actele din mâinile poliţiştilor şi s-a urcat din nou la volan dând să plece. Poliţiştii au reuşit să îl oprească din nou şi i-a aplicat mai multe sancţiuni.

like facebookPentru că nu a respectat semnalul agentului, dând să plece fără încuviinţarea acestuia, i-a fost suspendat permisul 30 de zile, pentru piraterie auto i s-au reţinut plăcuţele de înmatriculare a maşinii precum şi certificatul autovehicolului pe o perioadă de şase luni, iar pentru scandalul provocat a primit amendă. Ulterior bărbatul s-a dus la spital şi acuza dureri spunând că poliţiştii l-au bătut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *