Tânăr din Botoșani prins cu țigări de contrabandă în mașină, la Siret

tigariUn tânăr de 23 de ani a fost prins de polițiștii din Siret cu țigări de contrabandă în mașină. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, marți, la ora 21.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret, a oprit pentru control pe DN 2, pe raza localității, autoutilitara condusă de un tânăr de 23 de ani din județul Botoșani și în care se afla ca pasager, un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

În urma controlului autoutilitarei, polițiștii au identificat în diverse locuri, 105 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, despre care, conducătorul auto a declarat faptul că le-a achiziționat din parcarea din apropierea Vămii Siret.
like facebook
Țigările în valoare de aproximativ 1.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul de poliție.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 23 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *