Licitația privind colectarea și transportul deșeurilor din județ a fost contestată

gunoiUna din societățile care a participat la licitația organizată de Consiliul Județean pe colectarea și transportul deșeurilor din cele cinci zone ale județului Botoșani a contestat rezultatul licitației. Este vorba de SC Girexim Universal Pitești. Nouă oferte au fost depuse, însă niciuna nu a fost conformă.

like facebookS-a depus contestație, iar Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor trebuie să spună dacă o soluționează sau nu. Dacă dă câștig de cauză firmei, va fi un câștigător, dacă nu reluăm procedura, a spus Gheorghe Sorescu, președintele CJ.

La această licitație s-a înscris asocierea de firme SC Soim SRL și SC Pavra Com SRL Botoșani, SC Diasil Service SRL cu Rossal SRL Roman și SC Florconstruct SRL Suceava și Urbana SA Bistrița, aceste firme depunând oferte pentru toate cele cinci zone de colectare a gunoiului, respectiv zona 1: Dorohoi, zona 2-Săveni, zona 3-Ștefănești, zona 4-Botoșani și zona 5-Flămânzi, în timp ce ceilalți operatori au depus oferte pentru una sau două zone de colectare a gunoiului.

Este vorba de SC Damiena SRL Suceava, asocierea SC Florconstruct SRL Suceava cu SC Goscom Fălticeni, SC Edil Industry Iasi, SC Urban Serv Botoșani și SC Girexim Universal Pitești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *