Premii aduse de sportivii botoșăneni de la Campionatul Național de Qwan Ki Do

premii Clubul Sportiv DaoIn perioada 5-6 martie 2016 a avut loc la Sala Sporturilor din Roman , județul Neamt o noua editie a Campionatului National de Qwan Ki Do, copii 4–12 ani.

La acest concurs au participat 490 de sportivi de la 24 de cluburi din Romania. O participare numeroasa, cu anumite categorii foarte disputate, fiind inscrisi si 30 de sportivi la o singura categorie( proba tehnica).

like facebookClubul Sportiv Dao Botosani a participat cu un lot de 44 de sportivi si 4 arbitri obtinand urmatoarele rezultate:

premii club daoProba Thao Quyen- tehnica: Locul I :Duceag Ioana –Casandra și Buiciuc Cristina Bianca

Locul II: Hritcu Bianca –Narcisa și Strachinariu Andreea- Stefanica

Proba Song-Dau -lupta competitionala

Locul II 1-4 cap rosu masculin 9-10 ani: Chebac Andrei, Cobzaru Sebastian,Bucevschi Alexandru

Locul II centura violet feminin 9-10 ani: Amos Ecaterina,Hritcu Bianca-Narcisa

Locul I centura violet masculin 9-10 ani: Ciobanu Iustinian, Epureanu Andrei,Puianu Teodor

premii club daoPregatirea pentru acest concurs a inceput asiduu dupa vacanta de iarna, copii mobilizandu-se exemplar pentru a fi selectionati in lotul clubului. Competitia este structurata in asa fel incat, noii practicanti de qwan ki do au probe destinate incepatorilor, iar copii experimentati ( minim 2-3 ani de practica) au categorii separate, evitandu-se astfel  posibile accidentari. Ne bucuram de rezultatele obtinute, multi copii au confirmat valoarea obtinuta in timp si privind la ,, valul,, nou de sportivi suntem optimisti in ce priveste viitorul QWAN KI DO in Botosani” a declarat Eugen Turcanu centura neagra 3 dang, coordonator tehnic pt judetul Botosani.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *