Un preşedinte de Judecătorie este anchetat de Inspecţia Judiciară. Vezi cine este!

judecătorul Samir Bosoc
judecătorul Samir Bosoc

Un preşedinte al unei judecătorii din judeţul Botoşani este anchetat de Inspecţia Judiciară pentru că a întârziat redactarea a 264 de hotărâri, cea mai veche fiind pronunțată în decembrie 2013.

Inspecţia judiciară s-a autosesizat în cazul preşedintelui Judecătoriei Săveni, Samir Bosoc, şi îl acuză că nu a respectat în mod repetat şi din motive imputabile dispoziţiile legale privitoare la soluţionarea cu celeritate a cauzelor ori întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile.

like facebookAcțiunea a fost înaintată Secției pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la modul în care va răspunde judecătorul Bosoc.

Samir Bosoc a fost delegat, în iulie 2015, în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Săveni, anterior fiind judecător la Judecătoria Botoşani.

Sursa: Telegraf.ro

One thought on “Un preşedinte de Judecătorie este anchetat de Inspecţia Judiciară. Vezi cine este!

  1. Scos din magistratura,si pe urma sa vedeti cum sar toti la treaba,dar sunt sigur ca va primi o atentionare cu care se va sterge undeva si gata NUP.Sa urmariti daca va pati ceva,sa vedeti daca nu va spune ca nu a avut fonduri sa cumpere hirtie pt.redactarea hotaririlor,o sa vedeti………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *