Un tânăr de 23 de ani a luat la bătaie și a amenințat jumătate din sat, iar apoi a lovit un polițist

mascati noaptea- politieUn incident grav s-a produs, sâmbătă seară, într-o comună din Botoșani, acolo unde un tânăr a luat la bătaie mai multe persoane și a amenințat jumătate de sat, după care l-a lovit cu o furcă pe ajutorul șefului de post.

Evenimentele au avut loc în comuna Mihălășeni, după ce Iulian Bogdan Creangă, 23 de ani, a bătut toată ziua într-o cârciumă. La un moment dat, când a ieșit din bar l-a lovit pe un alt tânăr, care i-a ieșit în cale. În scurt timp, acesta se întâlnește cu preotul din sat pe care îl înjură și îl amenință, iar apoi face același lucru cu mai multe persoane.

like facebookUlterior, el rupe o scândură dintr-un gard și îi trage în cap unui consătean. Alertați, polițiștii din comună au ajuns la fața locului, însă, imediat ce a coborât din mașina Poliției, adjunctul șefului de post, care a încercat să îl potolească pe tânărul agresiv, a fost lovit.

La fața locului au fost trimiși „mascații” Serviciului de Acțiuni Speciale. De asemenea, pentru că a fost vorba de un ultraj, a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *