Concursul Miss Preuniversitaria anulat de elevii de la Colegiul AT Laurian

afis preuniversitariaColegiul AT Laurian a refutat să participe la ediţia din 2016 a concursului Miss Preuniversitaria organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor. Reprezentanţii colegiului spun că decizia a fost luată mai demult, însă s-a strecurat o eroare şi a apărut pe afişul concursului faptul că elevii vor participa, sâmbătă seara.

Profesorii de la colegiu se feresc să spună un motiv clar ar renunţării la concurs, însă se pare că ar fi fost unele nemulţumiri ale elevilor cu privire la organizarea celorlalte ediţii.

„Decizia a fost luată cu ceva timp în urmă, însă s-a strecurat o eroare şi am fost trecuţi pe afiş. Înainte de a hotărî retragerea din concurs ne-am consultat, am avut şedinţe. În primul rând a fost dorinţa elevilor”, a spus un profesor al colegiului.

like facebookEste a doua oară când Colegiul AT Laurian se retrage din acest concurs, prima decizie de acest fel fiind luată în anul 2005.

Acum în concursul Miss Preuniversitarea au rămas Colegiul Mihai Eminescu, Liceul Tehnologic Elie Radu şi Colegiul Economic Octav Onicescu.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *