VIDEO Adolescentă desfigurată după o bătaie primită în plină stradă de la un tânăr

fata batuta ambulantaO adolescentă, de 14 ani, a ajuns, vineri seară, la spital după ce a fost bătută crunt de un tânăr de 32 de ani. Întâmplarea a avut loc în zona industrială a municipiului Botoşani, iar agresorul este chiar un vecin al fetei.

Tânăra a trecut iniţial cu un grup de prieteni pe strada Popăuţi, iar la un moment dat unul dintre adolescenţi a făcut o remarcă asupra vecinului fetei ce era într-o stare avansată de ebrietate. George Nechifor a aşteptat ca vecina sa să se întoarcă şi a început să o bătă.

A lovit-o cu atâta putere peste faţă încât minora şi-a pierdut câţiva dinţi apoi a luat telefonul fetei şi l-a izbit. Ulterior a început să o tragă de cap pe şosea, după ce fata căzuse din cauza loviturilor.

Adolescenta a fost adusă de urgenţă la spital fiind supusă mai multor investigaţii. Tot la spital a ajuns şi agresorul, însă la Secţia de Psihiatrie. Mama fetei a povestit că George Nechifor era prieten de familie având şi el un copil, însă când consumă alcool devine agresiv.

like facebook„Din ce mi-a povestit fata ea era cu un grup de prieteni pe strada cand a trecut pe langa vecinul ce era beat. Se pare ca cineva din grup ar fi ras de starea in care era. El a asteptat-o si a batut-o. Ia luat telefonul si i-a tras peste fata. El este un prieten de familie, dar cand bea este agresiv”, a declarat femeia.

2 thoughts on “VIDEO Adolescentă desfigurată după o bătaie primită în plină stradă de la un tânăr

  1. Daca furi pentru mancare faci puscarie daca desfigurezi un copil cu bataia esti declarat nebun si iti dau drumu ..

  2. Dacă doar când bea e agresiv,probabil va fi iertat(„dragul de el”),pt ca așa suntem noi romanii,foarte drăguți!Ce importantă are acum ca săraca fata va purta o micuța lucrare dentară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *