Încă un primar nemulțumit de cum arată drumurile: Adâncesc șanțul din mijlocul drumului ca să îl blochez

gropi in asfalt BotosaniStarea proastă a unor drumuri naționale și județene nemulțumește tot mai mulți primari din județul Botoșani. Primarul comunei Stăuceni, Cozmin Epuraș, a acuzat că porțiunea de drum național de la intrarea în comună, dar și de la ieșire arată deplorabil. Primarul a spus că dacă acesta nu va fi reparat, va  recurge și el, asemeni altor colegi de-ai săi, la o formă de protest.

like facebookSpre nefericirea noastră, drumurile comunale au fost modernizate, drumul județean a fost modernizat cât de cât iar drumul național lasă de dorit. În urma discuției cu reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Botoșani, s-a încercat să se plombeze cât de cât. Am spus celor de la Drumuri Naționale că nu voi planta un copac, pentru că e păcat să stric o plantă, dar adâncesc șanțul din mijlocul drumului ca să îl blochez și să vedem, chiar nu vor lua nicio măsură”, a spus primarul comunei Stăuceni.

Epuraș susține că o intervenție majoră pe DN 29 D s-a realizat în anii 2000, însă de atunci doar mici peticiri.

Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a ales o formă de protest inedită, nemulțumit de modul cum arată un drum județean ce străbate comuna: a plantat copaci în gropi.

 

2 thoughts on “Încă un primar nemulțumit de cum arată drumurile: Adâncesc șanțul din mijlocul drumului ca să îl blochez

  1. Ei hai ca asta e culmea sortii….Doinita e din Stauceni cu socrii si dumneata te plangi ca nu ai drumuri…nu te credem…inseamna ca nu ai oameni capabili sa scrie doua vorbe fiindca ea , a ajutat multi primari sa acceseze proiecte la dezvoltare..Si apropo a ti accesat OUG 28 prin Dezvoltare, aveti incasari proprii, ceva credite -imprumuturi?sau un EXCEDENT NEFOLOSIT? sTIM CA A TI ACOPERIT CREDITUL ANUL TRECUT TOT CU BANI DE LA DEZVOLTARE ….. cate solutii aveti domnule primar….numai sa vreti. Nu exista drumuri stricate, exista Primari care nu sunt gospodari si fac un management defectuos.

  2. Drumurile nationale nu intra in atributiile primarilor oricat de gospodari ar fi ei . Sau s-a schimbat ceva si nu stiu eu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *