VIDEO Un om politic din Botoşani a mâncat iaurt la o conferinţă de presă pentru a susţine producătorii locali

dumitru zmau manand iaurtUn politician botoşănean a ţinut să îi susţină pe producătorii locali, după scandalul izbucnit cu brânza contaminată cu e-coli la Argeş, şi a mâncat iaurt la o conferinţă de presă.

Este vorba despre vicepreşedintele ALDE, Dumitru Zmău care a criticat decizia ministrului Agriculturii de a învinovăţi procesatorul din Argeş pentru moartea bebeluşilor din ultima perioadă.

„Autorităţile l-au terminat pe acel procesator din Argeş. Tot ce a investit în 15 ani este mort. Eu cred că românul este solidar. Nu pot face dovada că acei copii au murit de la brânză. Nu ştiu dacă un copil de câteva luni mânâncă brânză. Trebuie să vină cineva să spună clar, în urma analizelor făcute, chiar la nivel european există o legătura cu moartea bebeluşilor. Este o lipsă totală de responsabilitate din partea unui ministru care nu a aşteptat specialiştii să analizeze. Am să iau o lingură de lapte pentru a încuraja consumul produselor româneşti. În ţările europene 71% din produsele locale se desfac în supermarketuri, la noi nu reuşim să impunem nici măcar 51%”, a declarat Dumitru Zmău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *