Tablete și telefoane oferite de municipalitate pentru botoșănenii care au descărcat aplicaţia Botoșani City Report. Când are loc extragerea!

tablete primaria botosani2Zece tablete și zece telefoane mobile vor fi oferite de municipalitate drept premiu, în urma unei extrageri, celor care și-au descărcat aplicația „Botoșani City Report” până pe 2 martie. Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că aproape 200 de botoșăneni care au descărcat aplicația și au on-line petiții vor intra în acest concurs, iar desemnarea câștigătorilor va avea loc pe 9 martie.

like facebookÎi vom premia pentru spiritul civic de care au dat dovadă și vom continua această premiere, pentru că asta înseamnă că există interes din partea cetățenilor, spirit civic de a se implica în rezolvarea problemelor comunității”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți ”printr-un soft se vor desemna aleatoriu o serie de numere, care vor fi persoanele desemnate câștigătoare”, a adăugat primarul.

Aplicația este funcțională pe dispozitive mobile de tip smart-phone sau tabletă pe care rulează sistemul de operare Android, putând fi descărcată din Google Play căutând „Botoșani City Report” sau oricare dintre aceste trei cuvinte.

One thought on “Tablete și telefoane oferite de municipalitate pentru botoșănenii care au descărcat aplicaţia Botoșani City Report. Când are loc extragerea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *