Portariuc, despre intrarea Terezei Nica în UNPR: Este un partid foarte slab reprezentat și cu puține șanse de a intra în Consiliul Local

tereza nicaPreședintele organizației județene a PSD, Ovidiu Portariuc, s-a arătat surprins de mișcarea făcută de social-democrata Tereza Nica, aceea de a candida din partea UNPR în alegerile locale. Acesta susține că UNPR la Botoșani este foarte slab reprezentat și cu puține șanse de a intra în Consiliul Local, însă, spune Portariuc, decizia îi aparține.

like facebookPână la urmă fiecare soldat are bastonul de mareşal în propriul rucsac. M-a surprins într-o anumită măsură pentru că domnia sa în urmă cu jumătate de an declarase că nu mai are timp de politică şi se retrage dedicându-se mai mult familiei. Şi m-a surprins această revenire și reintrare în acest domeniu. Eu îi urez succes, este o femeie harnică”, a spus Portariuc.

Acesta a afirmat că în ultimul an Tereza Nica a avut o activitate mai puțin susţinută la nivelul partidului. Portariuc a ținut să precizeze că în PSD este liniște și unitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *