VIDEO Șocant! O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută de primar, chiar în biroul acestuia

maria ciobanu referent calarasi batut primarUn primar din judeţul Botoşani face obiectul unei anchete penale privind infracţiunea de lovire, după ce şi-a bătut un subordonat în propriul birou. Este vorba despre Elena Vrajotis, primar al comunei Călăraşi ce este acuzată de Maria Ciubotaru, referent agricol, de agresiune.

Angajata Primăriei susţine că în ultimile luni a fost supusă unui stres uriaș de către şefa sa, iar totul a culminat cu o palmă trasă, miercuri la amiază, în propriul birou de faţă cu viceprimarul comunei.

like facebookFemeia spune că Elena Vrajotis i-a ordonat să îi aducă registrul agricol pentru a soluţiona cererea unei femei din comună. Numai că femeia avea un proces şi o sentinţă notată în registru, iar acea sentinţă nu era într-un dosar pe care îl aveau la dispoziţie în acel moment.

primar Calarasi, Elena VrajotisMaria Ciubotaru s-a dus să caute documentul în altă parte, iar, când s-a întors, primăriţa i-a reproşat că era, de fapt, în dosar. În acel moment, i-a tras o palmă în zona feţei, iar cu inelul de pe deget a zgâriat-o la ochi.

Speriată, angajata s-a dus repede la dispensarul din comună pentru îngrjiri medicale, apoi a sunat la 112 şi la Prefectură. A depus o plângere la Poliţie, iar seara, când s-a dus acasă, i s-a făcut rău. A început să aibă vărsături şi dureri în zona capului, joi primind o trimitere de la medicul din comună să se ducă la un control. A mers la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, iar de acolo a fost redirecţionată la Neurologie pentru investigaţii de specialitate.

like facebookReferentul agricol spune că nu este singurul angajat agresat fizic de Elena Vrajotis, iar în ultimii cinci ani şase salariaţi şi-au dat demisia nemaiputând lucra cu primarul din Călărași. Culmea este că cele două femei au fost colege de şcoală generală şi bune prietene în copilărie.

Contactată, Elena Vrajotis a respins toate acuzaţiile care i se aduc. Aceasta a spus că angajata primăriei a inventat totul fiind în spate vorba despre un joc politic. Primariţa a afirmat că angajata are probleme familiale şi a început să nu mai respecte atribuţiile de serviciu. În perioadele când este mai mult de muncă, angajata şi-ar lua concendiu medical.

„Nu am avut nici un conflict. Nu credeam că se ajunge până aici. Joacă jocuri murdare dumneaei. Eu personal nu am nici o problemă cu ea. Pot spune doar că îşi face treaba în mod defectuos. Are concendii medicale peste concendii medicale”, a declarat Elena Vrajotis.

 

52 thoughts on “VIDEO Șocant! O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută de primar, chiar în biroul acestuia

      1. Aceasta dama de companie e impinsa de un cioban …de la spate :)):))….dar o sa ajunga la cosul de gunoi ca e o ramolita!!!!

          1. Ciubotaru Aurica este persoana impinsa de la spate de cioban!!!! Stie toata comuna de acest lucru!

          2. Cand primul cioban (pentru ca are cele mai multe oi din comuna ) din Calarasi iti da „Buna ziua” trebuie sa te uiti repede afara sa vezi daca nu e ” Noaptea”. Cel mai mizerabil om posibil !!!

        1. Domnul horia, closca si crisan de ce ziceti ca este o ramolita doamna Ciubotaru? sa fim seriosi este mai ramolita primarita. in plus ce vocabular foloseste doamna primar ex ma doare in pi..a eram pe hol si am auzit . cat despre cioban tare tin sa cred ca si tu ai vrea sa fii ca el

    1. Ai stat tu la fundul ei să vezi ce a făcut? Toată comună sta să fie împinsă pe la spate, inclusiv tu de către soțul dânsei. Putini sunt cu mintea deschisa!

    2. Vacarul face legea in primarie ca la cireada lui de vaci, dand afara agajatii copetenti, inlocuindu-i cu oameni ce ii poate manipula usor. A luat bunurile comunei, iazurile, grajdurile si foloseste masinile primariei dupa bunul lui plac.

  1. Se vede din avion ca PSD apelează la asemenea mizerii ca sa câștige câteva procente la Călărași . Felicitări doamnei primar pentru munca depusă si sa dea afara lepra asta de Ciubotariu Aurica! Mi a dat o adeverința pentru Apia de 3 ori greșita !!!!

    1. relule draga daca esti tu asa revoltat pentru o adeverinta gresita dar ce zici de primarul acestei comune care a furat atat de mult. un mic ex toate masinile primarii sunt folosite de fam vrajotis. cu totii am vazut asta, sa nu mai vorbim despre canalizare si altele…. felicitari in sfarsit sparge cineva gheata

  2. Am plecat multi la demisie din Primaria Calarasi dar aceasta este problema noastra personala si nu avem nevoie sa ne citeze doamna Ciubotariu in apararea sa:pe vremea cand lucram impreuna dumneaei avea statut de privilegiata si am avut mereu impresia ca ,in timp ce noi munceam domnia sa doar mima ca munceste;se pare ca adevarul a iesit acum la iveala .

    1. Si eu sunt o fosta angajata care si a dat demisia si stiu bine realitatea asa ca nu vorbi in numele tuturor cetateanul de servici.

  3. Aceasta primarie este si a fost mereu exploatata de toata familia Vrajotis, considerand-o afacerea familiei. Doamna Maria Ciubotaru a fost una dintre cele mai curajoase angajate , ceilalti plecand acasa batuti si batjocoriti!!!!!!!
    Speram ca in anul 2016 cetatenii comunei Calarasi vor iesi din dictatura!

  4. Doamna primar da-ti-o in judecata pe aceasta pierde -vara! Puneti-o sa va plateasca daune morale pentru ca incearca sa va pateze imaginea!!!! Castigati sigur!!!

  5. Sa nu ne lasam inselati de considerente politice sau de cei care in apararea acestui primar ne fac sa credem ca e un joc politic. Nu se pune in discutie nici competenta sau incompetenta unor angajati ai acestei primarii. In esenta, aceasta problema priveste strict un fapt de agresiune fizica ce nu trebuie tolerat in societatea actuala mai ales in cazul unei persoane alese sa reprezinte o institutie a statului.

  6. Ce a făcut in comuna Călărași Ciubotariu Aurica? …nimic, zero. A umblat cu bărbați însurați si a profitat de pe urma lor. (Eu sint unul dintre ei)

    1. A facut acum ceea ce nici unul nu a avut curaj! Se pare ca manipularea psihica pe care o aplica Vrajotis Elena nu a tinut si la ea.BRAVO AURICA!

    2. Fanica, tu daca esti insurat de ce nu stai la casa ta,? Eu nu cred ca ai umblat cu doamna Ciubotaru, ci doar visezi!

  7. Relule nu vorbi de PSD, PRM, etc probabil nu stii cu ce oameni ai de-a face in familia Vrajotis. Se cred stapanii Calarasului, cei care voteaza cu ei le da de baut la crasma iar ceilalti sunt terorizati. Nimeni nici seful de post care este „grebla ” sotului, ca urbea este condusa de sceleratul si neamprostul de barbatasu nu indrazneste sa ii spuna ceva! Asa ca nu vorbiti degeaba.

  8. Doamna primar nu intrati in jocurile acestor impostori! Clar joaca teatru … cica a vomitat 4 ore….golanie!!! Vor sa va discrediteze in fata electoratului! Nu imi vine sa cred ca sunt in stare de asemene lucruri….

  9. O să apăra dovezile concrete a tuturor furturilor și falsurilor pe care le a făcut Vrajotis Elena împreună cu familia sa.Este o frustrată si atata timp cât ea este bătută zilnic de soțul ei e normal ca să și reverse furia pe cine crede ea ca îi este subaltern.Când vor apărea dovezile video și audio să vedem cum mai justificați.

  10. Elena Vrajotis nu e decat o traseista frustrata care mananca bataie zi de zi de la barbatu su si ca sa se razbune procedeaza in acelasi mod si cu angajatii. Din fericire sunt multe probe care o vor afunda si care o va face sa primeasca si mai multa bataie bineinteles tot de la stimatul ei sot.

  11. Primarita analfabeta care dicteaza cu familia ,pe baza de forta.
    Fosta pdlista, panelista, trebuie urmarita de dna pt. Ca miroase de la chisinau a puscarie in ograda ei.
    O individa periculoasa, puscaria este aproape!

  12. de cate ori am avut treaba in aceasta primarie doar doamna ciubotarul era pe cand primarita isi punea unghii false in protocol. cata ipocrizie

  13. BRAVO AURICA, ESTI FATA DESTEAPTA AM SA TE SUSTIN ITI PROMIT. TOTI CEI CARE TIN CU ACEASTA PRIMARITA VORBESC LA FEL DE URAR CA SI DUMNEAEI IN CONCLUZIE: CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.

  14. Va sustinem doamna Ciubotaru, de dumneavoastra are nevoie primaria calarasi, nu de o gangaita si o agramata care nu stie sa tina un discurs desi se pregateste cu saptamani inainte.

  15. Toate mesajele voastre arată cât de disperati sunteți !!!! Faptul ați ajuns sa scrieți asemenea mizerii pentru a-i pata imaginea d-nei primar si tot ce a făcut pentru comuna, arată cât de slabi, fricoși si ipocriți sunteți ! Tot ceea ce ați făcut este un joc murdar la care apelează oamenii josnici si needucați care NU POT mai mult de atât !!!

  16. Da-ți in judecată ! Pot fi depistați foarte ușor după IP-urile de la calculator!!! O cerere la poliție si imediat ii găsește !

    1. Dă-ți foc cu realitatea ta cu tot!
      Voi cei care vreți, puteți sa DAȚI comentarii cate vreți dacă va place sportul asta. Nu e infracțiune asta. E doar pierdere de timp! Încă nu a dat Dragnea Legea Defaimarii!
      He, he… Oricum îmi imaginez ca în Primăria Călărași se comentează mult… Doar lucruri puține se fac!

    2. Dati in judecata pentru ce ??? Pentru dreptul la opinie ? Nu mai incercati sa manipulati prin metode comuniste !!! Mai bine puneti mana si cititi noul cod civil/penal.

  17. Nu credeam ca cetatenii din Calarasi sa poata sa i manipuleze atat de usor niste jidani si tigani.Cu toate ca locuiesc in vecinatatea acestei comune merg in Calarasi si cunosc f multe despre hotiile ce le fac acesti dictatori psihopati.Saraca lume se bucura ca le a pus piatra pe strazi dar de fapt nu multa lume stie ca balastiera a fost inchiriata chiar de mai marii satului dupa care tot ei au vandut aceasta piatra intrandu le in buzunare miliarde.Dovada fiind apartamentele,gipurile,sutele de hectare de pamant.V a dus cu zaharelul ca pe niste copii mici,v au luat iazurile ,pamanturile,ei sunt stapani peste tot.Toate institutiile sunt controlate de ei,diferiti functionari au fost presati si obligati sa si paraseasca functiile.Amintim;politisti,doctori,preoti,directori de scoli etc.Va meritati soarta

  18. Dar parcul? Dna Primar, cat a costat parcul? Sau aici ne va răspunde DNA?
    Oricum e cam de graba parcul ala… Degeaba, pentru locuitori, nu și pentru dvs…
    La dvs a avut un rost 😉

  19. Domnul Cioban macar ciobanul de care vorbiti are minte, si curajul de a-si face dreptate prin forme legale lucru de apreciat,pe cand multi stau sa fie calcati in picioare de Stimata doamna care acum e revoltata cum de doamana aurica incerca sa-si faca dreptate si nu a intors si obrazul celalalt.Mai bine cioban decat primar ipocrit.

  20. si pe cine crede doamna primar ca umileste facand cioban pe cineva??? aproape jumatate din populatia cal se ocupa cu cresterea animalelor sa intelegem ca oamenii acestia sunt cu totii ciobani….. atunci ficiorsu este vacar. auzi cultura sa compare ciobanul cu tiganul . mai bine zis primarita se aseamana perfect cu un tigan din ala care fura

  21. s.a spart gheata si pleaca ceata…. felicitari doamna ciubotarul, cea mai dezghetata nu ca fostul secretar care a mancat bataie , capsatoare in cap, impunsaturi de pix pe maini si a ajuns in final la pshiholog saracul. mai bine la pshiholog plangand decat la pshiatru razand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *