Întrerupere generală a apei în municipiile Botoșani și Dorohoi. Vezi când e anunțată!

apa intreruptaO nouă întrerupere de apă, de două zile, este anunțată de reprezentanții Consiliului Județean, în luna aprilie. Vicepreședintele CJ, Cristian Achiței, a declarat că apa va fi întreruptă aproape 48 de ore, în municipiile Botoșani și Dorohoi, urmare a devierii conductei de la Leorda.

like facebookEste evident că la un moment dat apa de pe conducta veche trebuie mutată pe conducta nouă. Asta înseamnă că în momentul acela trebuie să tai conducta veche și să o cuplez pe cea nouă, iar operația aceasta va necesita oprirea apei. Vom avea grijă ca această operațiune să se facă cu mare grijă și cât mai rapid”, a spus Achiței.

Potrivit unei discuții purtate cu constructorul, devierea ar urma să aibă loc în jurul datei de 10 aprilie.

Vom lua o decizie și cu cei de la Nova Apaserv când este momentul cel mai propice, astfel încât oamenii să nu fie afectați mai mult decât trebuie”, a menționat vicepreședintele CJ.

Noua investiție ar însemna, susține Achiție, ca în municipiul Botoșani să nu mai existe întreruperi accidentale de apă din cauza acelei alunecări de teren din zonă. Lucrarea este realizată în proporție de 60%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *