Gabriel Vaşvari: Este un avantaj că începem jocurile din play-out pe teren propriu

gabriel vaşvari fc botoşaniMijlocaşul FC Botoşani Gabriel Vaşvari avertizează că partida, de vineri, împotriva formaţiei Petrolul Ploieşti nu va fi una uşoară.

Decarul botoşănenilor spune că oaspeţii se văr agăţa de orice şansă la Botoşani pentru a mai spera la evitarea retrogradării.

like facebook„Întâlnim Petrolul şi toată lumea se aşteaptă să câştigăm la pas acest meci având în vedere că ei sunt pe ultimul loc. Nu va fi însă deloc aşa. Vom avea parte de un meci foarte greu. Şi ultima confruntare pe care am câştigat-o contra lor a fost una dificilă, ne-am impus destul de greu. Cu siguranţă şi acum va fi greu pentru că ei se agaţă de orice şansă aici la Botoşani şi vom avea o misiune foarte grea. E un avantaj că jucăm acasă acest meci pentru că venim după seria de trei meciuri fără victorie şi ne dorim să câştigăm acest meci. Nu e important să dau eu gol. Să dea oricine gol că nu am marcat deloc în 2016. Cred şi îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. Trebuie să începem cu dreptul acest play-out şi să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat Gabriel Vaşvari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *