Nicolae Muşat: Trebuie să luăm maximum din fiecare meci

nicolae musatNicolae Muşat, noua achiziţie a FC Botoşani din iarnă, speră să debuteze la echipă în meciurile din play out.

Fundaşul a spus că se simte foarte bine la echipă, s-a acomodat şi speră ca victoriile să aducă mai multă linişte în vestiar.

like facebook„Începe o nouă etapă a acestui camionat. Este un sistem nou care s-a implimentat în România la nivelul Ligii I şi trebuie neapărat să începem cu dreptul, să câştigăm cele trei puncte puse în joc în acest meci foarte important. Mă bucur că suntem tot lotul este valid şi sper să reuşim să facemun meci foarte bun. Era foarte bine pentur noi dacă am fi acumulat mai multe puncte în sezonul regulat. Acum trebuie să luăm maximum din fiecare meci. Trebuie să câştigăm punct sau puncte la fiecare meci. Nu ştiu dacă voi juca. Asta depinde doar de domnul profesor. Eu mă simt pregătit. M-am acomodat foarte bine aici. Am găsit un grup foarte bun, atmosfera este ok, însă trebuie să obţinem mai multe victorii pentru ca  să fie şi mai multă linişte în cadrul echipei”, a declarta fundaşul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *