Înscrieri pentru copiii care doresc să prezinte moda. Câștigătorii beneficiază de fotografii profesioniste!

marioCopiii care doresc să prezinte modă și să aibă primul lor portofoliu de fotografii realizate profesionist se pot înscrie la ședintele foto organizate pentru rubrica de modă FashionJunior din ziarul Buzz.

Pentru a-l înscrie pe copil pentru a deveni modelul lunii, trebuie doar completat formularul pe siteul ziarului aici. În fiecare luna, în intervalul 1-7, copiii  înscriși până la data de 1, vor fi supuși unui luciasondaj pe site. Doi dintre ei, o fată și un băiat, care adună cele mai multe voturi, vor fi desemnați câștigători. Aceștia vor prezenta moda în ziarul Buzz și vor beneficia gratuit de o ședință foto. Vârstele copiilor trebuie să fie cuprinse între 2 și 15 ani.

Rubrica FashionJunior este susținută de magazinul Junior, iar copiii selectați vor prezenta ținute de la acest magazin. Copiii care nu reușesc să acumuleze voturi suficiente pentru a fi declarați câștigători, intra automat în sondajele lunii următoare.

Ziarul Buzz este o publicație realizată de copii și adolescenți în lucia si anastasia-2Botoșani. Se distribuie gratuit la două puncte din oraș, respectiv la magazinul Junior și club Mischa Kids din Uvertura Mall. Ziarul Buzz a împlinit în luna februarie cinci ani, ocazie cu care a fost lansată prima carte scrisă de un copil de 13 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *