Mărțișoare de la tinerii liberali împărțite pe pietonalul Unirii

tnl martisoareI-au obișnuit pe botoșăneni ca în fiecare primăvară, de 1 martie, să primească un mărțișor în cadrul unei acțiuni, organizată în mod tradițional sub numele “Bucurii de primăvară”. Membrii TNL Botoșani doresc să vestească astfel prin zâmbet sosirea primăverii.

Marți, 1 martie, la ceas de seară, tinerii liberali au oferit tuturor botoșănenilor aflați la plimbare, pe pietonalul Unirii, câte un mărțișor cu mesajul: “Cu primăvara-n suflet, am aripi pot să zbor, și-n semn de prețuire îți ofer: Un Mărțișor !”.

Este o acțiune de tradiție pentru membrii TNL Botoșani cu care sperăm aducem puțină speranță, zâmbet și bucurie în sufletul botoșănenilor. Totodată le mulțumim pentru că sunt alături de noi și privesc cu încredere într-un viitor liberal în care și noi credem cu tărie”, a declarat Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale TNL Botoșani.

Acțiunile pe care noi le facem sunt din suflet pentru botoșăneni, pentru a fi alături de ei. Promovarea și susținerea valorilor și a tradițiilor românești rămân pentru noi un deziderat important. Mărțișorul este o tradiție românească ce trebuie păstrată peste ani”, a declarat Adrian Poclid, președintele Organizației Județene TNL Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *