Salon ultramodern de manichiură şi pedichiură deschis în Botoşani

unghii (2)Un salon cu aparatură şi tehnici ultramoderne pentru manichiură şi pedichiură s-a deschis în Botoşani. Este vorba despre Nail Studio Center situat pe strada Hatman Arbore nr. 50 şi care oferă servicii de manichiură şi pedichiură tehnica.
Clienţii beneficiază de extensii unghii cu gel, întreţinere, lac permanent, precum şi nail art (pictură pe unghii) realizandu-se modele de la cele clasice pana la cele mai complexe folosind tehnica culorilor acrilice,micropictura din gel,nisip catifelat,pietre lichide si alte modele.Toate produsele folosite în salon sunt profesionale.
unghii (5)Noutatea salonului este o imprimantă de unghii care printează o multitudine de modele. Aparatul are câteva mii de modele standard, însă clienţii pot veni cu fotografii cu preferinţele lor sau selfie la faţa locului. Un avantaj al procedurii este durata scurtă de imprimare, aproximativ 15 secunde pentru fiecare unghie.
De asemenea reprezentanţii salonului pot executa modele destinate copiilor precum şi orice alte noutăţi din domeniu.
Salonul organizeaza şi cursuri pentru viitoare tehniciene, iar la final acestea  primesc o diplomă recunoscută în România. Cursurile sunt destinate începătorilor şi totodată persoanelor care lucrează în domeniu şi vor să se perfecţioneze în procedeele moderne de tehnica aplicării unghiilor false cu gel.
unghii (4)Durata pregătirii poate fi de o zi sau în sistem intensiv de cinci zile si se sustine cu maxim patru persoane pentru a putea acorda atentia necesara acestora. În cadrul orelor de curs se învaţă tehnica aplicării unghiilor false cu gel. Modulul de curs are două componente, teoretică şi practică. La partea de teorie se studiază anatomia unghiilor, patologii, precum şi descrierea si folosirea corecta a produselor şi a instrumentelor de lucru etc.
Partea practică, ce reprezină 80% din curs constă în explicarea şi realizarea în detaliu a tehnicilor de construcţie şi întreţinere a unghiilor false. Instrumentele, aparatura si produsele folosite la curs sunt asigurate de salon.
Programări se pot face pe site-ul www.nailstudiocenter.ro sau la numărul de tel 0742.417.996

unghii (6)unghii (4)unghii (7)unghii (8)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *