Vezi cine a trecut de selecția dosarelor la concursul organizat de Protecția Copilului pentru șefi centre

DGASPCDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului va trebui să repete concursul pentru șefi centre de plasament în mai multe unități, după ce mai mulți candidați au fost respinși pe motiv că nu îndeplineau condițiile. La concurs au fost scoase opt posturi de șefi la centrele pentru copii și cinci posturi la centrele pentru adulți.

În urma selecției dosarelor, la centrele pentru copii s-au înscris zece persoane și doar opt au fost admise. La Complexul Sf”Mina” sunt, de exemplu, doi candidați pe un post, în timp ce la Trușești singurul candidat a fost respins, întrucât nu îndeplinește condițiile specifice. Printre candidații înscriși la o funcție de conducere se numără și fostul lider de sindicat Marius Oroșanu. La centrele pentru adulți s-au înscris șase candidați iar trei au fost respinși.

like facebookCei admiși la selecția dosarelor vor trebui să se prezinte la următoarele probe. ”Ne așteptam să avem mai mulți candidați pe aceste posturi și din cadrul instituției. La Trușești există șef interimar care îndeplinește condițiile, dar nu a participat la concurs cel mai probabil din cauza salariului mic”, a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC.

Vezi rezultatele în urma selecției dosarelor la centrele pentru copii!

Vezi rezultatele în urma selecției dosarelor la centrele pentru adulți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *