Un candidat la Primăria Botoşani a început să îşi prezinte echipa cu care ar putea colabora

marius iacob candidat aldeCandidatul la Primăria Botoşani propus pe partidul ALDE a început să îşi prezinte echipa cu care va colabora. Unul dintre candidaţii la funcţia de consilier local este profesorul Marius Iacob ce predă educaţia fizică la Şcoala nr 10.

Acesta a menţionat că nu a mai făcut politică şi din discuţiile cu Gabriel Atudoroaie, candidatul la funcţia de primar, a fost convins să adere la ALDE.

„Am 18 ani de experienţă în activitatea didactică. Actualmente masterand la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Căsătorit şi mic întreprinzător, atât cât să îmi asigur traiul decent, fără aspiraţii foarte mare de îmbogăţire. Nu am experienţă politică. Am ales ALDE pentru că de jumătate de an domnul Atudoroae a încercat să îmi explice viziunea partidului şi oamenii pe care vrea să îi aibă alături. Vrem să încercăm să facem ceva pentru oraşul acesta, poate altceva ce s-a făcut până acum”, a declarat Marius Iacob.

De celaltă parte, Gabriel Atudoroae a menţionat că îşi doreşte în echipa sa oameni din toate categoriile sociale şi care cunosc problemele oraşului.

like facebook„Eu am ţinut să îl am la mine în echipă pe domnul profesor Marius Iacob. Vreau să am din toate categoriile sociale, profesori, ingineri, încercăm şi medici, oameni care trăiesc în oraş şi dea lungul timpului s-au confruntat cu diferite probleme şi ştiu ceea ce este nevoie”, a spus Gabriel Atudoroae.

 

 

 

 

2 thoughts on “Un candidat la Primăria Botoşani a început să îşi prezinte echipa cu care ar putea colabora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *