FOTO Accident cu o victimă după ce o maşină s-a izbit într-un cap de pod

pompieri masina izbita intr un cap de podO femeie a ajuns la spital, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se afla s-a izbit într-un cap de pod. Evenimentul rutier s-a produs în zona localităţii Valea Străjii, judeţul Bistriţa Năsăud, pe DN 17. Un bărbat, de 59 de ani, din Botoşani ce se îndrepta cu un Opel dinspre Vatra Dornei spre Bistriţa a pierdut controlul volanului pe un carosabil umed şi s-a izbit într-un cap de pod.

Atât șoferul, cât și ceilalți doi pasageri au reușit să iasă singuri din autoturismul avariat.

opel izbit in cap de podÎn urma impactului puternic, toate trei persoane acuzau dureri, însă doar una dintre victime a ajuns la spital. Este vorba despre o femeie, pasager în autoturism.

 

„Accidentul a fost produs de un bărbat de 59 de ani din Botoșani, care, în timp ce conducea un autoturism în direcția Vatra Dornei – Bistrița, pe fondul carosabilului umed, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și a colizionat un cap de pod”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Virginia Roșca- Pîrlea.

Sursa: Bistriţeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *