Portariuc: Cei de la Locativa trebuie să explice ce au făcut în trei-patru ani, de ce se iau acolo salarii de 70-80 milioane lei

Locativa SA BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, îi acuză pe directorii de la societatea Locativa că iau salarii uriașe, însă în cazul blocurilor din Parcul Tineretului au dovedit neglijență în serviciu. El a declarat că Locativa administrează imobilele din Parcul Tineretului, nu Primăria.

like facebook”Cred că cei de la Locativa trebuie să explice ce au făcut în trei-patru ani, de ce se iau acolo salarii de 70-80 milioane lei și sunt șapte-opt directori, când iată cum arată imobilele administrate de dumnealor. Este proprietar, avem un contract de delegare. Ei nu și-au respectat contractul și cred că au intrat și pe o zonă de neglijență în serviciu. Oricât am încerca noi să judecăm acele lucruri de acolo, totuși e vorba de copii, lăsând la o parte alte interpretări, care nu au nicio vină și nu justifică neimplicarea sau tratarea cu indiferență a unora din aceste aspecte”, a menționat Portariuc, adăugând că în acest caz sunt mai mulți factori implicați care nu și-au făcut datoria.

El a cerut prefectului de Botoșani, Dan Nechifor, să numească o comisie și să vadă cum de s-a ajuns la focarul de infecție de la ghetouri.

Poate este o temă care poate fi abordată și de domnul prefect, mai ales că acum nu poate fi nimeni acuzat de implicare politică încercând să rezolve o asemena situație. Să numească o comisie și să vadă de ce s-a ajuns în acea situație și care sunt factorii responsabili”, a mai spus primarul municipiului Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *