Cristi Pustai: Orice echipă care este în play-out cred că se gândeşte la retrogradare

cristi pustai fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului, de sâmbătă, împotriva ASA Târgu Mureş. Cristi Pustai a menţionat că îşi doreşte cel puţin un punct în urma partidei pentru a putea căpăta mai multe puncte în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Este un meci care decide a şasea componentă a play-off-ului. Pentru noi este un meci de final de campionat, un meci în care se pun în joc puncte care se vor înjumătăţi. Ne dorim să facem punct sau puncte, să scăpăm de cifra 13 din play-out. Ceea ce s-a întâmplat în această săptămână la Târgu Mureş nu este o surpriză. Ne-a învăţat Târgu Mureşul cu procedeuri de acest gen. Nu cred că putem vorbi că va fi un avantaj pentru noi”, a spus antrenorul

Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de lipsa datelor ofciiale cu privire la programările etapelor din play-out.

like facebook„Acum suntem debusolaţi cu lipsa programării, nu ni se spun nişte zile în care jucăm. Mergem la Târgu Mureş şi nu ştim unde jucăm etapa următoare. Înţeleg că depindem de televiziuni, dar ar trebui să fie oameni care să ştie şi să nespune zilele de disputare a meciurilor. Trebuie să îşi faci un program, rezervări la hotel. Chiar dacă am antrenat la Târgu Mureş este un meci ca oricare altul. Este drept că mă leagă nouă etape, o perioadă frumoasă. Am ajuns la o echipă care avea ca obiectiv evitarea retrogradării şi după un parcurs bun s-a ajuns la cupele europene şi chiar se putea câştiga campionatul. Orice ce echipă care este în play-out cred că se gândeşte la retrogradare. Cred că în acest campionat, doar ocupanta locului şase este cea mai liniştită, îşi poate face bugetul. Restul, din play out, se pot gândi la retrogradare şi cei din pay off la campionat”, a mai adăugat Cristi Pustai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *